ONS BUSINESSMODEL

Wij hebben het warm water niet uitgevonden. Integendeel, we werken samen met het internationaal netwerkmarketing bedrijf Forever dat reeds meer dan 40 jaar actief is in meer dan 160 landen en een jaarlijkse omzet van 3 miljard dollar genereert.

De producten die wij gebruiken en aanbevelen, zetten wij bewust niet in de rekken in winkels. Onze webshops blijven 24h op 24h open en kunnen nooit gesloten worden door maatschappelijke omstandigheden.

Onze rol bestaat er vooral in om zoveel mogelijk mensen te helpen door hen in contact te brengen met onze producten en het verdienmodel. Partner Forever neemt heel wat van de andere activiteiten die eigen zijn aan het runnen van een eigen zaak, voor haar rekening (diegene waar wij weinig energie van krijgen!).

In ons model ben je een onafhankelijk business owner in een grotere structuur en geniet je heel wat vrijheden. Je hebt het grote voordeel dat je er niet alleen voor staat en kan rekenen op steun van het hoofdkantoor, trainingen en individuele coaching en begeleiding.

Je krijgt de kans om tweewekelijks samen te komen met andere ondernemers en kan rekenen op degelijke support van ervaren ondernemers binnen Ondernemer Zoekt Partner.

Je hoeft geen voorraden in te kopen en kan starten met een heel lage investering (vanaf €60).

De persoonlijke en professionele groei die je kan doormaken is één van de grote voordelen van netwerkmarketing.

Heel eenvoudig gesteld komen jouw inkomsten uit:

  1. Directe productaanbeveling binnen jouw eigen netwerk
  2. Een bijkomende commissie voor de inspanningen die je levert om productverkoop te helpen realiseren voor jouw collega-partners

Globaal gezien zijn wij één groot netwerk van individuele ondernemers, die elk een mooie bonus ontvangen op de globale omzet die wij helpen realiseren voor Forever. Door ons model, helpen wij elke ondernemer en streven wij samen dit doel na.

Binnen de bedrijfswereld is het niet ongebruikelijk dat bijvoorbeeld een salesmanager een loon ontvangt om zijn salesteam te coachen. Het grote verschil is dat de verdienmogelijkheden binnen netwerkmarketing onbegrensd zijn.

In tegenstelling tot veel bedrijven, ontvang je van ons een heel duidelijk en transparant verdienmodel dat voor iedereen(!) gelijk is en puur gebaseerd op resultaat.